Monday, March 19, 2007

Foto mix

Her kommer lit forskjellige bilder til dere og se paa.

Kastrering av okser...Pass paa gutter..








Villa Ohiggens.. en vakker plass men snaale folk..











Magda mit nye reisefoelge fra Tyskland med Luice Migel til venstre og Camilla til Hoeyre.







Paa tur fra Villa Ohigens til Cochrane















Her Rir Klaas Luice og har Munjal som kloev hest over et pass vi maate krysse. Her var det nermest en liten steinoerken men resten av veien var groenn og fin.





















Huset til Eraldo Real. Dette er kjoekken og stue med god lufting. Her bor han aaret rundt.

I helgen var vi innvitert til aa delta paa en markerings fest av kyr. De begynner tidelig om morgenen med aa grille deler av kua de slakta dagen foer. Saa er det tid for at men skal vaere menn og kvinner kvinner. Mennene leker med lassoer og brenngjern inne i padoken mens kvinnene star paa utsiden og tar seg av kjoekkenet. Dagen fortsetter med helgrilla ribber fra kua mitt paa dagen og avslutes med grilla mage paa kvelden, med sang, dans og vin. De begynner og drikke saa smaatt til frokost og fortsetter hele dagen, naboer og venner saa stemningen er good og vitsene flyter lett.













IIIIIIIIIIIIIIIHHHHAAAAAAAAAAA!


Mer trenger jeg vel ikke og si.....


Livet gaar med andre ord sin gang og som dere ser av bildene har jeg det riktig saa bra. Siden vi kom til Cochrane har vi hatt en fin tid med mye forberedelser til neste etappe, slik som sko hester, og kjoepe hestemedesiner, planlegge veien og slikt. Vi har ogsaa faat med oss en fin liten fest. Vi red hestene til elva for aa drikke og paa veien stakk vi innom en fest som ble arrangert etter en rodeo. Vi hoppa av hestene og kikka innom, kledd i ulgensre og cheps... ordentlig koboy jenter. Trekspilmusikken og valsen var i gang saa vi fikk ikke lov til aa staa alene lenge foer vi ble bydd opp. Og det fortsatte de med hele kvelden, de skjenka oss ogsaa wiskey og cola. Det vil si Magda fikk et glass og siden ho ikke hadde lyst til aa drikke det bestemte jeg meg for aa hjelpe henne med aa toemme glasset av ren hoeflighet. Problemet var at da det glasset var tomt og vi skulle til aa gaa ble vi bedt opp paa dans og glassene vaare ble fylt paa nytt med Wiskey og cola... Blaeaeaae for en ekkel smak..... Saa naa gutter og jenter har jeg drukket mit foerste glass med wisky.... Men wiskey og cola frister ikke igjenn. Men en goey kveld hadde vi... men kjekke gutter er vanskelig aa oppdrive her, det var faktisk ikke en eneste kjekk gutt paa denne festen.


Saa naa er det snart tid for aa legge ut paa veien igjen. Neste etappe gaar langs veien og maalet er Coiaike. Saa om en 3 ukers tid regner jeg med aa vaere der. Saa ha det fint frem til da mine venner.


2 Comments:

Blogger Unknown said...

Syns du tar deg godt ut som Cowgirl Nora! Må si at jeg generelt er sterk motstander av kastrering, og håper at du ikke var alt for involvert i det. I så fall... fy og fy!

Ikke helt fan av Whisky heller med det får være din sak;)

Håper livet fortsatt smiler til deg. Mitt smiler iallefall bredt her i Uganda.

Klemmer fra Eivind.

6:42 AM  
Blogger Contactchile said...

Hola Nora

Soy Sandra de Contactchile . Nos escribiste para hacer un curso de lengua . Por favor escribanos otra vez por que se nos perdió tu correo
Gracias y ciao
sandra

8:43 AM  

Post a Comment

<< Home